Servicii

O modalitate rapidă, ușoară și simplă de a împrumuta bani

Akaret Amanet este la dispozitia clientilor in zona Mosilor atunci cand au urgent nevoie de bani lichizi sau cand doresc sa valorifice un bun care nu le mai face trebuinta. Am deschis Akaret Amanet ca pe o afacere, dar o conducem cu pasiune si profesionalism. De aceea, fiecare contract incheiat cu clientii este reciproc avantajos, sustinut de seriozitate si corectitudine.

Ce este un împrumut la amanet?

Un împrumut la amanet este un împrumut pe termen scurt garantat împotriva obiectelor din aur, bijuterii cu diamante sau ceasuri de calitate, genti de lux, obiecte de colectie, electrocasnice si alte obiecte de valoare pe care le detineti . Suma împrumutului depinde de elementele furnizate sub formă de garanție. Pur și simplu, aduceti un articol de valoare la Amanet Akaret , iar personalul nostru instruit vă va pune în valoare elementul și va acorda cu voi o sumă de împrumut cu care vă simtiti confortabil în privinta rambursării. Vă oferim numerar și vă păstrăm produsele în siguranță până când veți reveni pentru a vă rambursa împrumutul. În timpul împrumutului puteți efectua plăți de orice sumă și în orice moment. Prin efectuarea acestor plăți, veți reduce costul împrumutului. Când efectuați plata finală pentru a rambursa împrumutul, veți primi înapoi obiectele dvs. Dobânda se acumulează zilnic, prin urmare, cu cât plătiți mai repede împrumutul, cu atât este mai ieftin. Ratele dobânzilor noastre lunare sunt mai mici decât principalii concurenți.
Casa noastra de amanet este una dintre cele mai apreciate din zona Mosilor, o zona cu traditie in domeniu, datorita modului competent de evaluare, a flexibilitatii si a serviciilor rapide. Intelegem ca profitul este direct proportional cu multumirea clientilor si venim in intampinarea acestora cu oferte care sa le justifice alegerea de a face afaceri cu noi.

Obiectul meu este in siguranta?

În timp ce obiectul dvs. este amanetat, îl dețineți în continuare. Este responsabilitatea noastră să il păstrăm în siguranță și în condiții bune, în timp ce este în grija noastră. Când ne oferiți un obiect pentru amanetare, păstrăm toate accesoriile (telecomenzi, cabluri etc.) cu obiectul dvs. și îl plasăm într-o zonă sigură. Produsul dvs. este tinut în siguranță până când vă întoarceți să plătiți integral imprumutul dvs. și să îl revendicați.

Amanet Akaret detine asigurare pentru valoarea împrumutului.

Program MAGAZIN

Luni – Vineri10.00 – 18.00

SambataINCHIS

DuminicaINCHIS

Ce obiecte
puteti
amaneta

Bijuterii
Ceasuri
Genti
TV
Masini
Telefoane
Obiecte de arta
Bauturi de colectie
Laptop
Tableta

amanet bucuresti aur
Ai bijuterii pe care nu le mai vrei? Ai nevoie de numerar rapid? Vă putem transforma rapid aurul nedorit în numerar și vă vom plăti cel mai bun preț în jur
  • Prețurile de top plătite
  • Toate aurul și bijuteriile sunt acceptate
  • Bani în termen de 24 de ore
  • Evaluări ale bijutierilor profesioniști

Oferim cele mai bune imprumuturi pentru ceasurile dvs.